edirne prefabrik ev modelleri Secrets

Wiki Article

Villa tipi bir evde oturmak isteyenler prefabrik ev modelleri arasından seçim yaparak yıllar boyunca hayalini kurdukları standartta bir evin sahibi olabiliyorlar.

Kadastroda cepheli imarsız arsalarda en fazla %5 imar izni verilir. İmarsız arsalara en fazla 250m2’ye kadar prefabrik ev yapılır.

Sonrasında şap uygulaması yapılması ve köşelere balık sırtı şap yapılması gerekmektedir.

2024 trendlerine uygun mimariye sahip evlerimiz 50 yılı aşkın bir ömre sahiptir. Evin ömrü kullanıma bağlı olarak değişmekle beraber dünyanın bu kalitede prefabrik ev üretimi yapan sayılı firmaları arasında yer alıyoruz.

web page linkimizden güncel kataloglarımızı inceleyebilir veya aynı web page üzerinden iletişim formunu doldurarak katalog talebinde bulunabilirsiniz. Prefabrik evimi tekrar kendim boyayabilir miyim?

Prefabrik ev modelleri aynı zamanda balkonlu, teraslı gibi pek çAlright şekilde olabilmektedir. Bütün modeller kullanıcılarına başlıca şu avantajları sağlamaktadır:

Modüler bağlantı özelliği hazır evin saha kurulumunu diğer konut modellerine göre yüzde 70’lere varan oranda hızlandırmaktadır.

Karmod, müşterilerine çanakkale prefabrik tek katlı çanakkale prefabrik ev modelleri prefabrik evlerden prefabrik villaya kadar pek çOkay farklı türde hazır prefabrik ev modeli sunar. Alanında uzman konut tasarımcılarının özgün çalışmalarıyla tasarlanan Karmod hazır ev modelleri aşağıdaki şekildedir:

Malzemeler hem prefabrike olmaları hem de inşaat esnasında çok fazla zorluk gerektirmemelerinden dolayı detaylandırma sürecindeki performanslarına göre hazırlık yapılır. Son derece kuvvetli ve iyi yalıtım donanımlarına sahip, hızlı imalat ve taşıması kolay olması ile alıcıları büyük bir zahmetten kurtarır.

Çelik çOkay dayanıklı ve esnek olmasının yanı sıra beton ve ahşap çanakkale prefabrik ev fiyatları gibi maddelere nazaran çok daha homojendir. Homojen yapılar kırılma, çatlama ve şekil değiştirme durumlarına daha az maruz kalacaktır.

Deprem edirne prefabrik ev modelleri ile birlikte aşınma ve yıpranmalara karşı da dayanıklı olan prefabrik yapılar, şehir dışında barınma isteğini de prefabrik ev fiyatları karşılıyor.

Bu noktada farklı bir ev tasarımı ve mimari arıyorsanız, müşterilerimizin geleneksel bir konut yerine neden Karmod’u tercih ettiğini anlayabilirsiniz: Maliyet

Kolay kurulumu sayesinde kolaylıkla değiştirilebilir bir yapıya sahip olan tek katlı prefabrik evler, ihtiyaç halinde büyütülebilme imkanı sunarken evin iç systemını değiştirme avantajı da sağlıyor.

Sevkiyat sonrası ve montaj süresince sahada malzemelerin çalınma veya zarar görmeye karşı koruma altına alınması

Report this wiki page